Hoppa till huvudinnehållet

Vår historia

myhome grundades 2014 av Madeleine Saltin, prisbelönt inredningsarkitekt samt Niklas Sjöblom som har över 15 års erfarenhet från ledande positioner inom finansbranschen. 

Vår bakgrund inom bygg, inredningsarkitektur samt projektledning, säkerställer det kreativa samtidigt som vi också vet att vårt arbete inte är klart innan kunden är nöjd med slutresultatet.

Myhome är det självklara valet för inredningsprojekt

Hos oss får du inte bara idéerna, utan också kraften och möjligheterna att genomföra dem. Vi är inredningsarkitekter, inredare och projektledare som har ett nära samarbete med både byggmästare och snickerier.

Här hittar du tillsammans med oss möbler från världens alla hörn, samt unika tjänster utformade för dina behov i fokus. Vi arbetar efter devisen att ta hand om helheten och på så sättet frigöra tid för våra kunder. Vi skapar helhetslösningar och en miljö som ska hålla länge.


Ha ett möte med oss för att hitta en lösning som passar just dig.

Vi har några av Sveriges mest talangfulla designers och inredningsarkitekter, alla med höga krav på kreativ höjd och ett fantastiskt slutresultat. Läs mer!


Varför Myhome?

Vi är kända för vår passion, lyhördhet och för våra fantastiska miljöer. Våra projekt har stor bredd vilket gör att vi har kunskap och förmågan att leverera kompletta paket med allt från konceptutveckling, inredningslösningar till styling av bostaden. Vår bakgrund och erfarenhet gör det möjligt för oss att erbjuda anpassade inredningslösningar och expertis för varje enskilt projekt.


Följ oss på instagram

@myhome.se