Hoppa till huvudinnehållet

Madeleine Saltin

Grundare av myhome
Inredningsarkitekt SIR/MSA

Utnämnd till Skanska International Top Achiver 2010.

Med över 15 års erfarenhet som verksam inredningsarkitekt har jag drivit både stora och mindre projekt.

Min drivkraft är att tänka What if? Genom ständig förnyelse med mål att hitta innovativa vägar och designlösningar. Att se bortom det förväntade, optimera rummets ytor och överträffa kundens förväntningar.

madeleine@myhome.se

076-886 97 68

Louise Jonzon Otendal

Diplomerad Inredare och Stylist

Efter en fil. kand. i media- och kommunikationsvetenskap började yrkeslivet inom detaljhandeln. 15 år i branschen, i olika ledande roller hos flera olika företag, har bland annat givit mig erfarenheter inom ledarskap, kundservice, projektledning, färg/form, struktur och effektivitet.

Sedan början av 2019 har jag haft möjligheten att kombinera mina erfarenheter från detaljhandeln med ett inspirerande och utvecklande arbete inom inredning. Det är fantastiskt roligt att träffa människor och att få hjälpa dem skapa trivsel i sina hem. Jag älskar att tillsammans med mina kunder driva omvandlingen av hem och miljöer från start till mål. Jag har även studerat vidare inom branschen, vilket givit mig ännu större inblick i att det finns oändligt mycket intressant som också hela tiden är föränderligt och spännande.

louise@myhome.se

073-042 34 53

Rebecca Wallerfelt

Diplomerad inredare och stylist

Inredning har alltid varit en del av mig. Grundstenarna som gjort mig till den inredaren jag är idag är mitt personliga intresse, kunskap jag fått hemifrån, utbildning och erfarenhet. Jag har haft en kreativ familj där intresset för inredning skapades. I min hemmiljö har jag fått testa mycket, och på så sätt lärt mig olika verktyg och stilar. Det bästa jag vet med mitt yrke är att skräddarsy stylingen efter varje enskilt objekt och framhäva bostadens stil, känsla och karaktär.

rebecca@myhome.se

073-042 67 21

Maria Nylund

Diplomerad inredare och stylist

Jag brinner för inredning, färg och form. Jag har arbetat med marknadsföring och retail i många år, men sen ville jag göra något jag brinner för vilket gjorde att jag tog steget till att utbilda mig till inredare. Jag gick utbildningen på KLC school of design i London. Vi påverkas alla av vår omgivning. Det gäller både på arbetsplatsen, i hemmet och i offentliga miljöer. Snabbt kan vi avgöra om vi trivs eller inte i en viss miljö. Jag vill därför hjälpa våra kunder att känna att de befinner sig i en trivsam och härlig miljö med hjälp utav möblering, material, former, färg- och ljussättning.

maria@myhome.se

070-768 26 36


Ha ett möte med oss för att hitta en lösning som passar just dig.

Vi är kända för vår passion, lyhördhet och för våra fantastiska miljöer.

Kontakt 

Vill du kontakta oss? Maila eller ring oss gärna. 

076-886 97 68
info@myhome.se 
Vendevägen 12, 182 69 Djursholm

Boka ditt möte